Vriend worden?

Het Franeker Oldtimer & Schepen Festival 2017
Zondag 13 juli 2014 was het weer zo ver, Franeker hield voor de tweede keer het Franeker Oldtimer & Schepen Festival. De enorme publieke belangstelling en het enthousiasme van de deelnemers heeft ons doen besluiten het evenement opnieuw te organiseren van vrijdag 14 t/m zondag 16 juli 2017.

De Franeker binnenstad wordt momenteel opnieuw ingericht met als doel Franeker nog aantrekkelijker te maken.

Franeker, Ster van de Elfsteden, wil zich ontwikkelen tot een belangrijke toegangspoort in het Friese Waddengebied. De stad Franeker heeft als voormalige universiteitsstad, met haar historische binnenstad en ’s werelds oudst werkende planetarium veel moois te bieden. Kortom het perfecte decor voor een nieuw Oldtimer en Schepen Festival.

Wij hebben u nodig
Gratis evenementen zijn natuurlijk niet zomaar mogelijk. Het organiseren van dit soort evenementen kosten veel geld. Stichting Franeker Oldtimer & Schepen Festival wordt al ondersteund door gemeente, provincie, bedrijven en niet te vergeten een grote groep vrijwilligers.

Hiernaast zijn wij op zoek naar vrienden die bereid zijn ons financiëel te ondersteunen met een bescheiden bijdrage van € 50,- per jaar.

Voor het goede doel
Het geld wordt natuurlijk goed besteed! Denk aan een onkostenvergoeding voor de hekkenploeg, beter bekend als de Boumaploeg. Maar ook advertentiekosten, verzekeringen en vele andere zaken die betaald moeten worden.

Dit krijg je ervoor
Voor jouw steun krijg je natuurlijk iets terug! Zo wordt ieder lid (indien gewenst) vermeld op onze website samen met alle andere vrienden. Ook ontvang je als lid een uitnodiging om exclusief mee te varen met het varend monument ‘Stoomsleepboot Maarten’, één van de oudste stoomsleepboten van het land.

Meld je nu aan!
Wij hopen van harte dat we ook jou als vriend van de Stichting Franeker Oldtimer & Schepen Festival mogen begroeten. Mail naar info@franekeroldtimerfestival.nl om je aan te melden. Of bel voor meer info met Marcus van der Woude (06 254 821 80).

Alvast bedankt namens Stichting Franeker Oldtimer & Schepen Festival.

Met vriendelijke groet,

Marcus van der Woude
Voorzitter Stichting Franeker Oldtimer & Schepen