Sponsor worden?

Een geslaagd evenement kan niet zonder sponsoren!
Het Franeker Oldtimer & Schepen Festival wordt dit jaar voor de 3e keer georganiseerd! Inmiddels zijn deze dagen uitgegroeid tot één van de best bezochte oldtimerevenementen van noord Nederland. Met het uitgebreide aanbod trekken we een gevarieerd publiek: van jong tot oud en van toeschouwer tot deelnemer.

In de spotlights
In veel media wordt veelvuldig aandacht gegeven aan het Franeker Oldtimer & Schepen Festival. Bovendien wordt er naar alle waarschijnlijkheid ook nog een speciale krant huis-aan-huis verspreid in Franeker en omgeving in een oplage van 40.000 exemplaren. Nagenoeg alle inwoners van Franeker en omgeving komen in aanraking met het evenement. Door het Franeker Oldtimer & Schepen Festival te sponsoren lift je hier fantastisch op mee! Jouw bedrijf komt herhaaldelijk en op een positieve manier bij alle doelgroepen onder de aandacht.

Ja, ik word sponsor!
Heb je interesse in sponsoring? Mail je contactgegevens naar info@franekeroldtimerfestival.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijwillige bijdrage
Wil je een vrijwillige bijdrage leveren? Dat is natuurlijk altijd mogelijk! Word vriend van Stichting Franeker Oldtimer & Schepen Festival >>

Meer info?
Wil je meer informatie over de sponsormogelijkheden? Of heb je leuke ideeën? Neem vrijblijvend contact met ons op >>