Inschrijven open water zwemevenement

De organisatie van dit open water zwemevenement wordt uitbesteed aan zwemclub FZC’54!

Wat is FZC’54?

FZC’54 is de Franeker Zwem Club, opgericht in 1954. De vereniging biedt naast wedstrijdzwemmen ook waterpolo. De afdeling waterpolo kent op dit moment 5 teams die in competitieverband spelen in District I (Friesland, Groningen, Drenthe).

200m Waddenpoort, word jij onze zwemkampioen korte baan in open water?

Op zaterdag 15 juli 2017 houdt F.Z.C.’54 tijdens het Oldtimers & Schepen Festival de eerste korte baan wedstrijd 200m Waddenpoort in open water.

Wedstrijdzwemmers vanaf minioren 5 en recreatiezwemmers van 12 tot en met 99 jaar met een A+B diploma dagen wij uit om zich in te schrijven voor deze unieke afstand in open water. Dit is niet zomaar een wedstrijd, maar één die eerste kampioenen zal gaan opleveren onder de wedstrijdzwemmers en recreanten. We maken onderscheid tussen dames, heren en leeftijdscategorieën. Na deze wedstrijd volgt de ludieke estafette 4x100m Waddenpoort waarvoor teams zich op kunnen geven.

Vanaf 10.00 uur zal het startschot klinken op de Noordergracht in Franeker. Dat is vlakbij het elfstedenbruggetje. Het wedstrijdprogramma is ongeveer 11.30 uur afgelopen. Na de wedstrijd volgt een demonstratiewedstijd van het F.Z.C.’54 Waterpolo herenteam en de Reddingsbrigade Stiens.

Schrijf je hier in, je wordt doorverwezen naar de juiste inschrijfpagina van FZC’54!