Inschrijven oldtimers

Schrijf u nu in, deelname is gratis

Tip / Aanbieding voor een overnachting op zaterdag 15 juli

Met het WestCord WTC Hotel in Leeuwarden hebben we voor zaterdag 15 juli een aantrekkelijk arrangement kunnen bemiddelen voor het bedrag van € 49,50 p.p.p.n. (inlcusief ontbijt), download hier de flyer voor meer informatie.

Let op, inschrijven kan t/m 5 juli a.s. Schrijf u dus snel in!

Inschrijven oldtimers/klassiekers

Vul hieronder uw gegevens zo volledig mogelijk in, velden die voor u niet van belang zijn kunt u leeg laten (velden met een rode ster zijn verplicht).

Door het aanmelden van dit evenement maakt uw gebruik van de evenementenregeling van de Belastingdienst. U kunt dus ook geschorste auto's mee laten doen. Wij melden uw voertuig aan bij de Belastingdienst. U hoeft tijdens het evenement geen bewijs van deelname aan de evenementenregeling in uw motorrijtuig te hebben. Voor meer informatie over de 'evenementenregeling van de Belastingdienst' klikt u hier. Mocht u na inschrijving toch niet kunnen komen, meld u dan tijdig af.

U schrijft zich in voor een showopstelling van oldtimers. We nodigen u uit deel te nemen aan een gezamenlijke rondrit van ongeveer een uur.
Maximaal 2 personen per oldtimer/klassieker ontvangen een lunchpakket

Oldtimer/klassieker gegevens

U kunt per inschrijving meerdere oldtimers/klassiekers aanmelden, druk daarvoor op de knop 'Toevoegen'.

Met deze inschrijving bevestigt u akkoord te gaan met de voorwaarden van Stichting Franeker Oldtimer & Schepen Festival (FOSF). De organisator van het evenement is tegenover de deelnemer niet aansprakkelijk voor schade van welke aard dan ook die met betrekking tot deelname aan het evenement mocht ontstaan. Deelnemers vrijwaren de FOSF en al haar medewerkers en sponsors tegen alle schade jegens derden die met betrekking tot deelname aan het evenement mochten ontstaan.
Bezig met versturen